Οργάνωση Εκδηλώσεων Catering Βάπτιση στον Πόρο

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Catering, Βάπτιση, Μικρά Group

Αξέχαστες Εκδηλώσεις

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Εστιατόριο Askeli στον Πόρο

Δεξίωση  βάπτισης στον Πόρο με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και ένα σκηνικό που θα κλέψει την παράσταση…

Το εστιατόριο Askeli είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις καλύτερες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει μια πολύ όμορφη δεξίωση βάπτισης!  Σας διαβεβαιώνουμε ότι το έμπειρο προσωπικό μας, η όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία μας και το εξαιρετικό  φαγητό που ετοιμάζουν οι chefs μας θα σας μαγέψουν.

Σκοπός μας η δεξίωση που θα ακολουθήσει  την τελετή βάπτισης του μικρού πρίγκιπα ή της μικρής πριγκίπισσας σας να αντιπροσωπεύει την οικογένεια ως σύνολο. Με την πλούσια εμπειρία μας δεσμευόμαστε ότι θα διοργανώσουμε μια υπέροχη γιορτή για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

D&J138 copy
DSC_0504

Στο Askeli σεβόμενοι τον προϋπολογισμό σας  προτείνουμε ιδέες για τον χώρο, το φαγητό, τη διακόσμηση κλπ,  προσαρμοσμένες απόλυτα στις δυνατότητες και τις επιθυμίες σας.

Επιπλέον και πιο σημαντικό, το εστιατόριο Askeli σας προσφέρει κορυφαία γαστρονομία με την υπογραφή των chef μας. Μπορείτε να επιλέξετε ύφος και μενού, πρωτότυπα πιάτα με κορυφαία τοπικά υλικά και να απολαύσετε μαζί με τους καλεσμένους σας τις πιο  συναρπαστικές  γευστικές εμπειρίες.

Γάμοι

Βαπτίσια

Μικρά Group

Βoutique Catering

Γιορτές

Γενέθλεια

Μαθήματα Γαστρονομίας

WordPress Image Lightbox